עוגת מעדן שוקולד ללא קמח
כשרה לפסח
מאת סיגל כהן
המרכיבים-
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
3 כפות קקאו
חצי כוס שמן
3/4 כוס סוכר
7 ביצים
קרם –
שמנת מתוקה אחת
3/4 כוס חלב
שקית אינסטנט פודינג וניל
קישוט שוקולד 50 גר' שוקולד מריר
ההכנה –
להמיס חמאה , שוקולד , קקאו ושמן במיקרו, לערבב טוב טוב.
להקציף ביצים שלמות וסוכר עד לקצף תפוח
לערבב בתנועות קיפול את שתי התערובות עדיף את הביצים לשוקולד.
לשמן תבנית 26 לשפוך את הבלילה לאפות כ 40 דקות
להוציא מהתנור לקרר העוגהלא להבהל היא שוקעת באמצע והדפנות נשארות גבוהות
להקציף שמנת מתוקה , 3/4 כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל ולמרוח על העוגה לישר.
קישוט השוקולד-
להמיס שוקולד מריר בשקית זילוף ולזלף פסים
בתאבון