עוגת הקרמבו לפסח זה המתכון המנצח

Hakun Ruti

הכנתי לפי מתכון של סיוון אוחיון

איזה שלמות איזה עוגה מהממתתת

המרכיבים-

לתחתית-

5 ביצים להפריד

כוס סוכר

כף קמח תופח כשל"פ

2 כפות קקאו

כף שוקולית

קרם-

2 שמנת מתוקה/צמחית

3/4 כוס חלב

שקית אינסטנט וניל (אם יש צרפתי לא חייב)כשל"פ

2 כפות סוכר

שוקולד –

100 גר' שוקולד מריר

חצי מיכל שמנת מתוקה

ההכנה –

להקציף חלבונים עם סוכר עד לקצף חזק.

להוריד מהירות להכי נמוכה.

להוסיף בהדרגה את החלמונים והקמחים.

לערבב בקיפול עד לתערובת אחידה ולהעביר לתבנית עגולה 26.

לאפות 180 מעלות חצי שעה..

 

לאחר שהעוגה קרה.

להקציף שמנת עם חלב ואינסטנט וסוכר.

להעביר מעל העוגה ולהכניס להקפאה לשעה.

לקרם שוקולד

לחמם שמנת ולהמיס בה את השוקולד.

למזוג מעל הקרם.

לקרר במקרר

אפשר להקפיא את העוגה ולהכין לפני החג.

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *