הכי פשוט והכי טעים
לחג🌹
שוקולד ❣️
מאת חני קונאשוילי
בקערה לטרוף במטרפה ידנית
בלי מיקסר
המרכיבים –
3 ביצים
כוס סוכר אפשר גם פחות
1סוכר וניל
3/4 כוס שמן
כף תמצית וניל
חצי מיכל שמנת מתוקה (120 מיל)
כוס חלב
לנפות ביחד:
2 ו- רבע כוסות קמח תופח לפסח
3/4 קקאו
כפית אבקת נס קפה
1 אבקת אפיה.
ההכנה –
לטרוף בקערה את המרכיבים לפי הסדר.
קודם רטובים ואז להוסיף לתערובת את היבשים.
לערבב עד שהכל אחיד.
לשמן תבנית
עוגה עגולה קוטר 24.
לאפות ב 170 מעלות כחצי שעה אולי יותר זה תלוי בתנור .
לא לייבש
לקרם שוקולד-
חצי מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר (ממליצה 60%)
לשים דקה במיקרו לערבב היטב
להוסיף כפית שמן לערבב.
לשפוך על העוגה.
לקשט לפי רצונכם.
***לא ממליצה שוקולית הצבע והטעם של העוגה שונה***
בהצלחה חני❤