המדריך איך להכין סטייק פרגית על האש
למוצאי פסח וליום העצמאות
המרכיבים-
קילו וחצי סטייק פרגיות
שמן זית רבע כוס
כף דבש
פלפל שחור גרוס
מלח
כפית פפריקה מתוקה
כפית שום גבישי או 2 שיני שום כתוש
חצי כפית צ'ילי חריף
3 כפות טריאקי או סויה
טימין/פטרוזיליה יבשה כפית
ההכנה –
פותחים את הפרגית , מנקים מהעצמות והשומן וחותכים קצת את העובי לצורת סטייק.
אפשר להזמין נקי וחתוך לסטייקים אצל קצב.
מערבבים את כל התבלינים יחד ומכניסים לקערה עם הפרגיות.
שמים למנוחה שעה או אפילו כל הלילה.
משמנים טוב את המנגל או פלנצ'ה חשמלית .
צורבים טוב טוב משני הצדדים עד שאפוי גם בפנים.