עוגת שוקולד שוקולד ועוד שוקולד

זו העוגה הכי שוקולדית שיש

ספיר אברג'ל

עוגה שכולה שוקולד טהור

המתכון עפ"י שירן מתיתיהו

המרכיבים-

תבנית קוטר 22 או רינג נעטוף מסביב בנייר כסף

350 גר' שוקולד  מריר

200 גר חמאה

חצי כוס סוכר

חצי כוס מים

5 ביצים

חצי כוס סוכר

מעט מלח

ההכנה-

בקערה ממיסים שוקולד וחמאה.

בסיר קטן מרתיחים סוכר ומים עד שנעשה סירופ והסוכר נמס.

מוסיפים את המלח למים.

מוסיפים סירופ סוכר לשוקולד.

מקציפים את הביצים עם חצי כוס סוכר לקצף תפוח.

מעבירים שליש מהקצף לשוקולד ומקפלים בעדינות.

אחר כך מעבירים את השוקולד לקצף וממשיכים לערבב בעדינות עד שמתקבלת תערובת חלקה.

נעביר לתבנית.

אפייה 150 מעלות כ- 45 דקות

נשים תבנית בתוך תבנית תנור עם מים בתנור למטה .

אחרי שהיא מתקררת מקפיאים את העוגה.

רק לאחר שהיא קפואה אפשר לחלץ מהתבנית

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *