עוגה מושלמת- כל הטיפים שיש להצלחה
עוגת גבינה אפויה המתכון של סיון אוחיון אברגיל
מאת – Almog Nashawy
המרכיבים-
גבינה לבנה רגילה 750 גר׳
גביע שמנת בטעם של פעם 28 %
6 ביצים מופרדות
2 סוכר וניל
1/4. 1 כוס סוכר
4 כפות קורנפלור גדושות
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
מעט גרידת לימון(לא חובה)
ההכנה –
להפריד ביצים כשהן קרות.
להוציא את הגבינות והביצים לפני ההכנה, שיהיו בטמפרטורת החדר
להקציף את החלבונים עם 1 כוס סוכר+ סוכר וניל עד לקצף יציב, מבריק ותפוח
בקערה השנייה להקציף היטב את החלמונים עם שאר הסוכר לקצף תפוח עד שכל הסוכר נמס.
ולהוסיף את הגבינות ושאר החומרים בהדרגה ולהקציף עוד קצת עד שהבלילה חלקה וללא גושים.
לקפל את קצף החלבונים לקערת החלמונים בתנועות קיפול בעדינות.
לשמן היטב עם שמן תבנית עגולה 22 / ( סיר ג'חנון מומלץ)
לחמם תנור מראש על 200 מעלות .
,למלא מים בתוך תבנית התנור השחורה(כמעט עד הסוף!!) ,ולחמם את המים יחד עם התנור!
למקם את התבנית מעל המסילה תחתונה* בתנור
להכניס את תבנית העוגה לתוך התבנית הגדולה עם המים.
תנור שחומם מראש.
30 דק ראשונות לאפות על 200 מעלות
אחר כך להוריד 30 דק נוספות על 160 מעלות!
לא לפתוח את התנור בזמן האפייה.
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לשעה נוספת בתנור לא לפתוח.
היא תמיד מצליחה – עוגת גבינה אפויה קלאסית טיפים למתכון בטוח