פוקצ'ה רכה רכה
תמיד טעימה
מאת – מזל חיים
המרכיבים-
חצי קילו קמח
6 גר' שמרים יבשים- כפית גדושה
30 גר' סוכר – 2 כפות
2 כפות שמן זית
11 גר' מלח – כף
350 גר' מים – כוס ו 3/4
ההכנה –
ללוש את כל המרכיבים במיקסר לישה של 10 דקות. הבצק צריך להיות דביק – אם לא מספיק תוסיפו מים.
להתפיח עד הכפלת הנפח. שעה .
לחלק ל- 3 כדורים, למרוח כל כדור בשמן זית ולהתפיח שוב עד הכפלת הנפח.
לפתוח את הבצק עם הידיים לאורך, למרוח שמן זית, לפזר מלח גס.
להכניס לתנור ב- 190 מעלות עד שמשחים