זה ממש מעדן
מוקפץ קל מבקר טעים מאוד
מתכון באדיבות אילנית בניזרי
המרכיבים-
חצי קילו אנטריקוט
300 גרם שעועית ירוקה
רוטב טריאקי / סצ'ואן
מלח
פלפל שחור
תבלין פילדלפיה כפית
אם אין שימו קצת פפריקה .
וצילי חריף
שום 3 שיניים כתוש
שומשום
ההכנה –
לחתוך דק דק את האנטריקוט
לתבל ברוטב ובתבלינים ולהשרות כמה שעות.
לחלוט במים רותחים שעועית ירוקה ולסנן.
לטגן הבשר בשמן בווק משני הצדדים.
להוציא לשים שמן עם שום להקפיץ שעועית
להוסיף בשר להקפיץ ככה כמה דקות עד שהשעועית מתבשלת .
לפזר שומשום ולהנות