עוגת תפוזים ללא הפרדת ביצים
בחושה וקלה
בתוספת סירופ תפוזים חם שמשדרג את העוגה
מאת – דבי ממן
3 תבניות אינגליש קייק
המרכיבים-
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
גרידה מלימון או תפוז
2 כוסות קמח תופח
ההכנה –
להקציף 6 ביצים למשך 2 דקות להמשיך להקציף עם כוס וחצי סוכר בהדרגה
לקציפה תפוחה וגבוהה
להוסיף בהדרגה כוס שמן וכוס וחצי מיץ תפוזים עם גרידת מלימון אחד
להנמיך מהירות ההקצפה להוסיף 2 כוסות קמח תופח
לערבל לאיחוד למזוג לתבניות לאפות בחום 180 45 דקות
בינתיים להכין סירופ-
כוס סוכר כוס מים מיץ מחצי לימון לבשל להמסה והסמכה
לשפוך סירופ חם על עוגה חמה תהנו