שיפודי פרגיות ""על האש" בלי אש

חני קונאשוילי
שיפודי פרגיות "על האש" בלי אש
הכנתי בתנור ויצא מעולה
אפשר לשים גם על האש על המנגל  או על פלנצ'ה.
מאת חני קונאשוילי 
המרכיבים-
קילו וחצי פרגיות חתוכות לקוביות גדולות
2 בצלים חתוכים לרבעים ומופרדים
תבלינים:
כפית פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח.
2 כפות שום כתוש
2 כפות מיונז
חצי כוס שמן זית/קנולה
ההכנה –
לערבב הכל היטב
לשים כמה שעות
או ללילה.
אם אין זמן אז לפחות לחצי שעה.
לשפד את הקוביות על שיפודים להניח על נייר אפיה .
לחמם תנור על 220 מעלות ולהכניס את התבנית לחצי שעה
מכוסה בניר אפיה וניר כסף.
להוריד כיסוי לעוד 10-15 דקות בחום 190 לקבלת צבע שזוף.
בתאבון
מחני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *