מתכון למעורב ירושלמי – רק להכין פיתה טרייה

מורן תורג'מן
מתכון למעורב ירושלמי
פיתה טרייה קצת טחינה וסלטים
זה מטורףף
מאת – מורן תורג'מן
המרכיבים-
קילו מעורב ירושלמי – בקשו מהקצב בסופר
פרגיות- טחון חזה עוף,לבבות כבד לפי מה שאוהבים
3 בצלים
תבלין מעורב  או שווארמה
פלפל שחור
מלח
כוסברה
פטרוזיליה
אם אין תבלין למעורב שימו-
כורכום
פפריקה מעושנת
פפריקה
ההכנה –
אני קניתי מהסופר מגש של מעורב שמכיל- פרגיות, חזה עוף וטחול. כל אחד יכול להוסיף מה שהוא אוהב..
במחבת רחבה לטגן 3 בצלים חתוכים לרצועות עד הזהבה מלאה ולהניח בצד, באותה המחבת (בלי הבצל) לטגן את המעורב ירושלמי,
כעת מצטברים נוזלים אז אני מוציאה למסננת ושוב מחממת שמן במחבת ומטגנת עד קבלת צבע זהוב. מוסיפים את הבצל ומתבלים
 ולהגיש עם כוסברה/ פטרוזליה קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *