הקינוח הכי מוצלח – שטרודל פילו תפוחים קריספי נדיר

צילום – ליטל אשואל
שטרודל פילו תפוחים
המתכון מאת – ליטל אשואל 
אין יותר מתאים משטרודל תפוחים לקינוחי הארוחות שלנו
ובעצמאות זה הכי
פרווה
 טבעוני
מתאים לכל אחד
המרכיבים-
חבילת דפי פילו של שמרית
מילוי –
6 תפוחים ירוקים פרוסים לפרוסות דקות
חצי כוס סוכר חום
שליש כוס פירורי לחם בהירים
גרדה מחצי לימון
כפית קינמון
רבע כפית מלח
רבע כוס צימוקים קצוצים
50 גרם חמאה מומסת או שמן לפרווה
ההכנה –
לפרוס את התפוחים לפרוסות דקות ולהניח בצד
בקערה לערבב: סוכר חום, פירורי לחם, קינמון גרדת לימון ומלח ולערבב.
נניח דף פילו על נייר אפייה לרוחב ,
נמרח חמאה/שמן מומסת עם מברשת, נניח דף נוסף ונמרח שוב חמאה מומסת כך חמישה דפים.
נניח את התפוחים לרוחב קרוב אלינו.
נפזר מעליהן את תערובת הסוכר ופירורי הלחם.
נפזר צימוקים.
נקפל משני הצדדים ונגלגל מאיתנו והלאה❤️
נבריש במעט חמאה מומסת ונפזר שקדים פרוסים
.
* אפשר להחליף את החמאה המומסת בספריי שמן.
נאפה ב 170 מעלות כ 35 דקות או עד שהשטרודל משחים היטב.
לחתוך רק כאשר השטרודל מתקרר ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *