קינוח קל ,בריא וטעים
ארבעה מרכיבים
חמש דק׳ עבודה
פרווה וגם טבעוני מתאים לכל אחד
מאת – גלית פרנטה ברוכים
המרכיבים-
200 גר' שוקולד מריר
כוס טחינה גולמית
2 כפות סילאן
כוס אגוזי מלך קצוצים
ההכנה –
להמיס על אש ממש נמוכה 200 גר שוקולד מריר.
להוסיף טחינה גולמית .
להוסיף 2 כפות סילאן להוריד מהאש.
להעביר לתבנית (אפשר אינגליש או תבנית סילקון יפה) .
חצי מהתערובת להוסיף אגוזי מלך קצוצים לשפוך את היתר ולהקפיא .
אחרי שעתיים להוציא לפרוס ולהחזיר למקפיא עד ההגשה.