עוגת ביסקוויטים טעימה בטירוף
מאת – מאיה בוטראשווילי
המרכיבים-
בערך שרוול וחצי פתי בר שוקולד או רגיל
חלב
500 מ"ל שמנת מתוקה/פרווה
אינסטנט פודינג וניל
רבע כוס חלב
4 גביעי יוגורט יווני (גריק)
ההכנה –
להקציף שמנת עם אינסטנט וחלב.
להוסיף את היוגורט (במקום יוגורט אפשר גבינה אחת לבנה )
לערבב לקרם חלק.
להרטיב את הפתי בר בחלב .
ולהניח בתבנית בינונית חד פעמית לסדר שורות של ביסקוויטים
למרוח את הקצפת על שכבות הביסקוויטים .כך לסדר 4 שכבות
למעלה לסיים עם קצפת ולפזר שוקולד או ביסקוויטים גרוסים.
לקרר טוב לפחות 5 שעות או עד למחרת בבוקר