קבלו טיפים מעולים שמשתפת אותנו – Cynthia Alex
על מנת לקבל עוגה גבוהה ותפוחה חשוב שהביצים יהיו בטמפרטורת החדר ולא במקרר לפני הכנת העוגה,
אם רשום במתכון להפריד ביצים עשו זאת כאשר הביצים קרות.
רוצים להכין עוגה ואין קמח תופח בבית פשוט מאוד ערבבו כוס קמח וכפית אבקת אפייה וקיבלתם קמח תופח
חשוב מאוד להוסיף את הקמח לקראת הסוף ולא לערבב יותר מדי!
רק עד שהקמח נבלע והפסיקו את פעולת המיקסר.
מעבר לעניין הכשרות ניפוי הקמח חשוב כדי לאוורר את הקמח לאחר שהוא מגיע באריזה דחוסה
ערבבו את התוספת עם כף קמח ואז שימו בתוך תערובת העוגה על מנת שהתוספת לא תשקע למטה.
– כדי שהעוגה לא תתפוצץ מלמעלה – כדאי לשים תבנית של תנור בחלק העליון של התנור
מתכון לעוגת וניל בחושה –
המרכיבים-
2 ביצים
חצי כוס סוכר
100 מ"ל שמנת חמוצה / מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
שקית סוכר וניל
גרידה מלימון
קורט מלח
כוס קמח תופח
ההכנה –
לטרוף מצרכים לפי הסדר הקמח לנפות בסוף
אפייה תבנית אינגליש
170 מעלות 40 דקות