5 טיפים לעוגה מוצלחת

Cynthia Alex
קבלו טיפים מעולים שמשתפת אותנו – Cynthia Alex
🍰5 טיפים לעוגה מוצלחת
🥚-ביצים בטמפ' החדר:
על מנת לקבל עוגה גבוהה ותפוחה חשוב שהביצים יהיו בטמפרטורת החדר ולא במקרר לפני הכנת העוגה,
אם רשום במתכון להפריד ביצים עשו זאת כאשר הביצים קרות.
🎂-קמח תופח:
רוצים להכין עוגה ואין קמח תופח בבית פשוט מאוד ערבבו כוס קמח וכפית אבקת אפייה וקיבלתם קמח תופח
🥧-הכנתם עוגה ויצאה דחוסה?
חשוב מאוד להוסיף את הקמח לקראת הסוף ולא לערבב יותר מדי!
רק עד שהקמח נבלע והפסיקו את פעולת המיקסר.
🧁-תמיד לנפות קמח!
מעבר לעניין הכשרות ניפוי הקמח חשוב כדי לאוורר את הקמח לאחר שהוא מגיע באריזה דחוסה
🍪– רוצים לשים בתוך העוגה שוקולד ציפס או כל תוספת אחרת?
ערבבו את התוספת עם כף קמח ואז שימו בתוך תערובת העוגה על מנת שהתוספת לא תשקע למטה.
– כדי שהעוגה לא תתפוצץ מלמעלה – כדאי לשים תבנית של תנור בחלק העליון של התנור

מתכון לעוגת וניל בחושה –

המרכיבים-
2 ביצים
חצי כוס סוכר
100 מ"ל שמנת חמוצה / מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
שקית סוכר וניל
גרידה מלימון
קורט מלח
כוס קמח תופח
ההכנה –
לטרוף מצרכים לפי הסדר הקמח לנפות בסוף
אפייה תבנית אינגליש
170 מעלות 40 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *