קבלו טיפים מעולים שמשתפת אותנו – Cynthia Alex
5 טיפים לעוגה מוצלחת
-ביצים בטמפ' החדר:
על מנת לקבל עוגה גבוהה ותפוחה חשוב שהביצים יהיו בטמפרטורת החדר ולא במקרר לפני הכנת העוגה,
אם רשום במתכון להפריד ביצים עשו זאת כאשר הביצים קרות.
-קמח תופח:
רוצים להכין עוגה ואין קמח תופח בבית פשוט מאוד ערבבו כוס קמח וכפית אבקת אפייה וקיבלתם קמח תופח
-הכנתם עוגה ויצאה דחוסה?
חשוב מאוד להוסיף את הקמח לקראת הסוף ולא לערבב יותר מדי!
רק עד שהקמח נבלע והפסיקו את פעולת המיקסר.
-תמיד לנפות קמח!
מעבר לעניין הכשרות ניפוי הקמח חשוב כדי לאוורר את הקמח לאחר שהוא מגיע באריזה דחוסה
– רוצים לשים בתוך העוגה שוקולד ציפס או כל תוספת אחרת?
ערבבו את התוספת עם כף קמח ואז שימו בתוך תערובת העוגה על מנת שהתוספת לא תשקע למטה.
– כדי שהעוגה לא תתפוצץ מלמעלה – כדאי לשים תבנית של תנור בחלק העליון של התנור
מתכון לעוגת וניל בחושה –
המרכיבים-
2 ביצים
חצי כוס סוכר
100 מ"ל שמנת חמוצה / מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
שקית סוכר וניל
גרידה מלימון
קורט מלח
כוס קמח תופח
ההכנה –
לטרוף מצרכים לפי הסדר הקמח לנפות בסוף
אפייה תבנית אינגליש
170 מעלות 40 דקות