רולדות תמרים המיוחדות
הכינה- חיה אלבז
כמו שמכינים מעמול
תקחו את המצבט ותקשטו
יפה וטעים
המרכיבים-
200 גר' מרגרינה או חמאה
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
קמח כ- 5 וחצי עד 6 כוסות
ממרח תמרים
אגוזים קינמון
ההכנה –
מערבבים הכל לבצק חלק.
נותנים לנוח חצי שעה.
מחלקים ל-4 או 5
מרדדים מלבן מורחים ממרח תמרים אפשר אגוזים עם קינמון
מגלגלים רולדה.
לוקחים מצבט של המעמול
מקשטים לפי הכישרון שלכם…
תראו בתמונה דוגמא
אופים 160 מעלות 30-40 דקות