אטריות מוקפצות עם ירקות איזה מנה שווה

מורן תורג'מן

אטריות מוקפצות עם בצל ירוק, פטריות ונבטים

מאת – מורן תורג'מן

המרכיבים-

5 בצלים ירוקים

6 פטריות טריות גדולות

חבילה נבטים

200 גר' אטריות רחבות

כפית שום כתוש

כפית מרק עוף

רוטב צ'ילי

רוטב סויה

ההכנה –

לחתוך חבילת בצל ירוק, 5-6 פטריות טריות פרוסות, ולהקפיץ עם מעט שמן ביחד עם חבילת נבטים,

לאחר 3-4 דקות של הקפצה להוסיף חבילת אטריות שבושלו לפי הוראות האריזה

לתבל בחצי כפית שום כתוש, כפית מרק עוף, פלפל שחור, רוטב צ'ילי ורוטב סויה (רגיל ומתוק)

הרטבים לפי העין.

מוכן להגשה

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *