כרובית מטוגנת ברוטב צ'ילי מעדן
מאת – איטל איטלי
המרכיבים-
כרובית מפורקת לפרחים
צלחת עם קמח
צלחת 3 ביצים טרופות
תבנית של פירורי לחם עם שומשום
מלח
מים חמים
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
ההכנה-
נבשל 10 דקות את פרחי הכרובית במים עם מעט מלח , נסנן.
נקמח היטב בקמח , נטבול בביצה
ואז בפירורי זהב נטגן בשמן עמוק 2-3 דק נוציא למסננת ניתן מעט מנוחה.
נשטוף את המחבת
נניח כוס מים , מעט שמן וחצי כוס רוטב צ'ילי נערבב ונטגן מעט את הכרוביות 2 דק
נגיש לשולחן