מי החליט שבשבועות אוכלים רק גבינות🧀🧀🧀
קבלו תפוחי אדמה בתנור
שישאירו טעם של עוד
ללקק את האצבעות (באמת אבל)
כמה מרכיבים פשוטים שיש בכל בית
ויאלה, לתנור
מתכון – iren Milo
המרכיבים –
כ6 תפוחי אדמה גדולים מהסוג האדום (אפשר גם לבן אך לטעמי האדומים טעימים יותר)
לפרוס דק דק
50 גר' חמאה
כף קמח
כוס חלב
כפית שום גבישי
פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה יבשה
ההכנה –
במחבת להמיס
כ50 גרם חמאה, להוסיף כף קמח וכוס חלב.
לערבב כל הזמן שלא יווצרו גושים עד שמסמיך.
מסירים מהאש ומוסיפים תבלינים.
אני שמתי שום יבש גרוס, כפית מרק עוף, פטרוזיליה יבשה ומעט גריל עוף.
בקערה גדולה נערבב את הבלילה עם תפוחי האדמה כך שהבלילה תעטוף היטב את הכל.
מעבירים לתבנית פיירקס מלבנית.
אופים ב180° כ40 דקות מכוסה בנייר כסף
מורידים את נייר הכסף ואופים ב200° כ8 דקות נוספות עד שמשחים יפה
מתחסל כאילו לא היה ועכשיו צריך להכין עוד