עוגת שקדים רכה ועסיסית טעימה ברמות אי אפשר להפסיק לאכול אותה !

מיכל אלבז

 

עוגת שקדים רכה ועסיסית טעימה ברמות
אי אפשר להפסיק לאכול אותה !
והמתכון הכנה – ב 10 דק בלבד
מאת – מיכל אלבז
המרכיבים-
4 ביצים
כוס + 2 כפות סוכר
200 גר חמאה מומסת פושרת
כפית תמצית וניל
גרידת תפוז
2 כוסות שקדים טחונים
חצי כוס קמח
חצי שקית אפיה
ההכנה –
ביצים וסוכר

מקציפים ביחד 5 דקות במיקסר.
ואז , מוסיפים לפי הסדר שאר מהרכיבים.
טורפים עד שהתערובת נעשית חלקה.לא יותר מידי.
משמנים תבנית עגולה 22-24 בקוטר.
שופכים לתבנית
ומעל מפזרים שקדים פרוסים מולבנים
170 מעלות לבערך  30 דק'
(לחמם תנור מראש)

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *