עוגת שקדים רכה ועסיסית טעימה ברמות
אי אפשר להפסיק לאכול אותה !
והמתכון הכנה – ב 10 דק בלבד
מאת – מיכל אלבז
המרכיבים-
4 ביצים
כוס + 2 כפות סוכר
200 גר חמאה מומסת פושרת
כפית תמצית וניל
גרידת תפוז
2 כוסות שקדים טחונים
חצי כוס קמח
חצי שקית אפיה
ההכנה –
ביצים וסוכר
מקציפים ביחד 5 דקות במיקסר.
ואז , מוסיפים לפי הסדר שאר מהרכיבים.
טורפים עד שהתערובת נעשית חלקה.לא יותר מידי.
משמנים תבנית עגולה 22-24 בקוטר.
שופכים לתבנית
ומעל מפזרים שקדים פרוסים מולבנים
170 מעלות לבערך 30 דק'
(לחמם תנור מראש)
6 תגובות
האם אפשר להמיר את חצי כוס הקמח בעוד חצי כוס שקדים טחונים?
בעוד כוס
האים ניתן להמיר את החמאה בשמן?
תודה
כן
כמה שמן ביחס לחמאה?
3/4 כוס