עוגת סולת הכי קלה והיא רכה ועסיסית
בדיוק מה שאני אוהבת להכין לשבת
גם פרווה
מאת -Miri Shterzer
המרכיבים-
כוס קמח
כוס סולת
שקית אבקת אפיה
כוס קוקוס
2 סוכר וניל
3 ביצים
כוס סוכר
מעט גרידת לימון/תפוז
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
ההכנה –
להקציף את הביצים והסוכר להוסיף בהדרגה את השמן ואת התפוזים ,
ולהוסיף את היבשים בהדרגה לפזר פיסטוקים/שקדים מעל ,
להעביר לתבנית 24 תנור מחומם על 180 מע ' אפייה של בערך 40 דק.
בזמן שהעוגה בתנור לבשל את הרוטב –
חצי כוס סוכר 3/4 חצי כוס מים ומעט לימון להביא לרתיחה ולצקת על העוגה שיוצאת מהתנור