עוגת תפוחים כל כך טעימה שאתם חייבים לרוץ ולהכין אותה
מאת –Shir Levi Avisidris
הכנתי – על פי מתכון של מלי מאירוב
המרכיבים-
4 תפוחי מקולפים וחתוכים לקוביות – לערבב
עם כפית מיץ לימון , כף קינמון ו2 כפות סוכר
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
ההכנה –
נקציף ביצים שלמות עם סוכר וגם סוכר וניל.
לאחר שמתקבל קצף תפוח נוריד מהירות המיקסר.
נוסיף בהדרגה , שמן, ואחר כך קמח ואבקת אפיה.
לאחר שנוצרת בלילה חלקה להעביר חלק מהבלילה לתבנית משומנת 26,
לפזר מתערובת התפוחים חצי.
לשפוך את הבלילה שנשארה ואז את התפוחים.
אפייה 175 מעלות 45 דקות לפי התנור שלכם.
עד שיציבה.
אבקת סוכר נפזר מלמעלה ונגיש
עוגה רכה וטעימה עננים.
3 תגובות
הרויחה יצאה מדי קשה כדי לשפוך אותה לתבנית .
תוסיפי קצת מיץ
תודה רבה, יצא מאד טעים.