גלידת וניל רום צימוקים כמו בגלידריות

 

גלידת ג׳לאטו ונילל עם צימוקים ורום

בהכנה ביתית

מאת –  avishag azuelos mofaz

המרכיבים

2 שמנת מתוקה להקצפה 500 מל

1/2 צנצנת של חלב מרוכז 200 גר

כף תמצית רום טובה

חצי כוס צימוקים בהירים

ההכנה-

להקציף את השמנת והחלב מרוכז לקציפה יציבה

אם רוצים מתוק יותר ניתן להוסיף מהחלב מרוכז

להוסיף  את הרום והצימוקים

למזוג לתבנית אטומה ולהקפיא

 

למי שיש מכונת גלידה להמשיך לערבל במכונה עוד זמן ואז להקפיא

זו אפשרות לא חובה

יוצא נהדר בכל מקרה.

 

הערה; על בסיס זה ניתן להכין גלידות נוספות

כגון:

*גלידת פיסטוק

להוסיף תמצית פיסטוק

צבע מאכל ירוק ופיסטוק קלוי

*גלידת וניל פקאן

תוספת תמצית וניל ושברי אגוזי פקאן

וכו'

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *