לא טעמתם כזה – סיר קציצות לשבת בטעם של פעם
קציצות הודו עם אפונה וכרפס כמו בבית אמא
משתפת במתכון – פרח בן עזרא
הכנתי עם הודו טחון טרי אפשר עם בקר או עם עוף
המרכיבים-
לקציצות הודו –
חצי קילו בשר טחון- הודו,עוף,בקר
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ
כף קמח מצה/פירורי לחם
כפית מרק עוף
פלפל שחור
חצי כפית כורכום
וחצי כפית בהרט
ביצה
לרוטב –
בצל קצוץ
כוס וחצי אפונה קפואה
חצי צרור של סלרי כרפס עלים פרוסים גס
כפית כורכום
מעט בהרט
מלח פלפל שחור גרוס
ההכנה –
לערבב את כל מרכיבים הבשר לתערובת חלקה .
ליצור קציצות ולטגן משני הצדדים.
להכין רוטב –
בסיר לטגן בצל להוסיף את אותם התבלינים של הקציצות
להוסיף אפונה וכרפס להמשיך מעט בטיגון
להוסיף מים רותחים כדי לכסות את הירק.
לסדר את הקציצות ולבשל למשך 40 דקות .