היא עוגה טעימה בטירוףף
הכנתי לשבת
עוגת שוקולית עם ציפוי קרם נס קפה
מאת טלי שלום
המרכיבים –
כוס וחצי קמח תופח
כוס אבקת שוקולית
3/4 כוס שמן
1 כוס מי סודה /אפשר מיץ או חלב
1/2 כוס סוכר
6 ביצים
ההכנה –
את החלבונים להקציף עם הסוכר לקצף יציב
לקערה עם החלמונים להוסיף את השמן הסודה ובסוף את השוקולית והקמח.
לערבב היטב שלא יהיו גושים ולהוסיף את החלבונים בתנועות קיפול.
להעביר לתבנית 26 אם יש באמצע חור אז זה המלצה שלי.
לאפות ב 160 מעלות מצב אפיה רגיל ללא טורבו במשך שעה בול!
להרטיב את העוגה עם חצי כוס מים כפית סוכר וכפית נס קפה
קרם-
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
כפית גדושה נס קפה
להקציף לקצף יציב.
למרוח מעל ולגרד מעליה שוקולד מריר.
בהצלחה ובתיאבון ♥️
2 תגובות
במקום כפית נס קפה בקרם מה אפשר לשים תודה
אל תשימי