עוף בתנור בתוספת גמבה אדומה ועגבניות זה טעם מיוחד ומשגע
תבנית קלה לעוף משפחתי לכבוד השבת
לא צריך לטגן או לבשל לפני
תראו כמה שזה קל להכין
ויוצא פצצה !
מאת גילה סלע
המרכיבים-
חלקי עוף 6
2 גמבות
2 עגבניות
4 שיני שום כתוש
כף פפריקה
2 כפות אבקת מרק עוף או בצל
פלפל שחור
מלח אם יש צורך
2 כפות מלאות סילאן
הכנתי עוף פצצה לשבת – אתם חייבים לנסות ולהכין
ההכנה –
תראו שההכנה ממש קלה כל אחד יכול להכין
לשים את חלקי העוף בתבנית משומנת עם 2 כפות שמן זית. לסדר גמבה חתוכה ועגבניות פרוסות.
לערב בקערה – שום כתוש, תבלינים ,סלאן וחצי כוס מים.
לשפוך מעל העוף שיכסה את כל התבנית.
לעטוף בניר אפיה ומעל בניר כסף.
40 דקות 200 מעלות ואז עוד כרבע שעה ללא הנייר .
להשחמה יפה
בתאבון
5 תגובות
למתכון – עוף בתנור עם גמבה ועגבניות.
הכוונה ל – 6 כרעיים שלמות או 3 כרעיים חצויות ?? אשמח לקבל מענה מ- גילה סלע. תודה. אסתי.
נראה פשוט נפלא אני מנסה
תודה
מנת עוף פשוט פצצה הכנתי וממש צודקת פצצה
תודה