הכנתי עוף פצצה לשבת – אתם חייבים לנסות ולהכין

גילה סלע

 

עוף בתנור בתוספת גמבה אדומה ועגבניות זה טעם מיוחד ומשגע

תבנית קלה לעוף משפחתי לכבוד השבת

לא צריך לטגן או לבשל לפני

תראו כמה שזה קל להכין

ויוצא פצצה !

 

מאת גילה סלע

 

המרכיבים-

חלקי עוף 6

2 גמבות

2 עגבניות

4 שיני שום כתוש

כף פפריקה

2 כפות אבקת מרק עוף או בצל

פלפל שחור

מלח אם יש צורך

2 כפות מלאות סילאן

הכנתי עוף פצצה לשבת – אתם חייבים לנסות ולהכין

ההכנה –

תראו שההכנה ממש קלה כל אחד יכול להכין

לשים את חלקי העוף בתבנית  משומנת עם 2 כפות שמן זית. לסדר גמבה חתוכה ועגבניות פרוסות.

לערב בקערה –  שום כתוש, תבלינים ,סלאן וחצי כוס מים.

לשפוך מעל העוף שיכסה את כל התבנית.

לעטוף בניר אפיה ומעל בניר כסף.

40 דקות  200 מעלות ואז עוד כרבע שעה ללא הנייר .

להשחמה יפה

בתאבון

 

5 תגובות

  1. למתכון – עוף בתנור עם גמבה ועגבניות.
    הכוונה ל – 6 כרעיים שלמות או 3 כרעיים חצויות ?? אשמח לקבל מענה מ- גילה סלע. תודה. אסתי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *