מתכון לעוגיות שקדים מהירות מארבעה מרכיבים בלבד

גאולה לוי

העוגיות האלה הם תענוג אחד גדול

מלאות בשקדים ללא שמן או מרגרינה

ללא גלוטן – ללא קמח בכלל

מאת – גאולה לוי 

המרכיבים-

4 חלבונים

3 וחצי כוסות אבקת סוכר0אפשר להפחית ככה זה במתכון המקורי זה עוגיות טריפוליטאיות )

4 כוסות קמח שקדים

כפית תמצית שקדים

לקישוט שקדים שלמים

ההכנה –

נקציף את החלבונים עם אבקת הסוכר .

לאחר שמתקבל קצף חזק נוסיף בקיפול את קמח השקדים ותמצית השקדים.

להרטיב את הידיים וליצור עיגולים קטנים בגודל שלכם .

לשטח מעט ולשים על ניר אפייה.

לנעוץ שקד במרכז.

תנור 175 מעלות לערך חצי שעה.

אולי פחות .

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *