העוגיות האלה הם תענוג אחד גדול
מלאות בשקדים ללא שמן או מרגרינה
ללא גלוטן – ללא קמח בכלל
מאת – גאולה לוי
המרכיבים-
4 חלבונים
3 וחצי כוסות אבקת סוכר0אפשר להפחית ככה זה במתכון המקורי זה עוגיות טריפוליטאיות )
4 כוסות קמח שקדים
כפית תמצית שקדים
לקישוט שקדים שלמים
ההכנה –
נקציף את החלבונים עם אבקת הסוכר .
לאחר שמתקבל קצף חזק נוסיף בקיפול את קמח השקדים ותמצית השקדים.
להרטיב את הידיים וליצור עיגולים קטנים בגודל שלכם .
לשטח מעט ולשים על ניר אפייה.
לנעוץ שקד במרכז.
תנור 175 מעלות לערך חצי שעה.
אולי פחות .
6 תגובות
המון סוכר
סוכר בכמות מטורפת!!
סוכר בכמות מטורפת אמנם שקדים בריא זה לא טעים בטוח
תפחיתי סוכר זה תמיד המלצה
נראה שיש טעות בכמות אבקת הסוכר.
אולי 1/2 3 כפות אבקת סוכר טלא כוסות.
נראה שיש טעות בכמות אבקת הסוכר.
אולי 1/2 3 כפות אבקת סוכר ולא כוסות.