מאת מלי מאירוב
המרכיבים –
10 יחידות שניצלים חצויים
כך תבלין שווארמה
כף גריל עוף
חצי כפית צ'ילי
פלפל שחור
מלח
כפית קורנפלור
כפית מיונז
3 כפות מים
רבע כוס שמן
ההכנה –
בקערה נשים כף תבלין שווארמה .. כף תבלין גריל ..חצי כפית צ׳ילי גרוס.. חצי כפית פלפל שחור גרוס..כפית מלח שטוחה.. כפית קורנפלור.. או כפית מיונז..3 כפות מים.. רבע כוס שמן .. נערבב ונכניס שניצלים לתערובת..אני שמתי בערך 10 יחידות שחצויות באמצע הפרפר ולעסות טוב בתערובת ולהניח במקרר מכוסה חצי שעה..אפשר לילה .
ניקח תבנית אינגליש ונשים נייר אפיה.. נסדר את השניצלים אחד על השני .. לא משנה אם הם לא אותו אורך.. תשלימו עם חתיכות שניצל שכל הערמה תהיה אותו אורך .
תניחו מעל עיגולי עגבניות למנוע ייבוש .. ועיגולי בצל(לא חובה).
להכניס לתנור 180 מעלות מדף שני מלמטה..בערך 25 דקות .. להוציא לבדוק שעשוי בפנים ואם לא לאפות עוד..ואז אפשר להעלות למדף עליון אם צריך השחמה.. להעביר עם הנייר למגש ולפרוס כמו שפורסים עוגת אינגליש ולהנות 🧡