העוגה שתמיד מצליחה
אין מצב שלא תצליח
מאיה בוטראשווילי
המרכיבים-
7 ביצים
750 גר' גבינה לבנה
גביע שמנת חמוצה
5 כפות גדושות קורנפלור
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
כוס ורבע סוכר
שקית סוכר וניל
ההכנה –
להפריד ביצים
להקציף חלבונים עם סוכר עש שמתקבל קצף לבן ומבריק.
לערבב בקערה השנייה את החלמונים עם גבינות ,שמנת וקורנפלור עם וניל ואינסטנט
לקפל את הקצף לתערובת של הגבינה.
להעביר לתבנית משומנת אטומה כמו סיר ג'חנון או תבנית מלבנית בעלת שוליים גבוהים.
לשים בתוך תבנית עם מים חמים.
האפייה – 170 מעלות חצי שעה
אחר כך להנמיך 150 לעוד שעה ורבע.
לכבות ולהשאיר העוגה בתנור.
11 תגובות
בוקר טוב
מה גודל הביצים והתבנית?
תודה מראש
אילה
ביצים לארג
תבנית 22 בקוטר
נהדר
אפשר עם תחליף סוכר כל שהו?
כן
משקל רבותי משקל!!
פעם אחת ולתמיד! מי שמפרסם מתכון נא לרשום גם גרמים! גודל כף גדושה שלך היא לא גודל הכף שיש לי בבית!! זה נכון גם לכפיות, כוסות וכו׳.
מה גודל התבנית,?
22
העוגה נראית נהדר.
באיזב גודל התבנית?
קוטר 22 או תבנית מלבנית 20/30
האפיה בטורבו או בלי טורבו 🙏