אחוה יהודה היקרה משתפת בטיפ שהפך להיות מאוד ויראלי ברשת
כשאני קונה בשר טחון (טרי כמובן).
לפני שמקפיאים את כל החבילה הגדולה ,
אני מכניסה את הבשר לשקיות ומשטחת אותו בעזרת מערוך או הידיים לפני שאני מכניסה למקפיא.
ככה כשאני מוציאה הוא מפשיר בתוך כמה דק' (בתמונה שמתי כחצי קילו בכל שקית) .
עוד יתרון נוסף- זה גם חוסך הרבה מקום במקפיא.
משתמשת בשקיות כמו שקיות אוכל רק יותר גדולות .
אחרי ששיטחנו את הבשר אפשר לעשות גם סגירה עם סכין חמה וזה חותך ואוטם את השקית גם על הדרך .
טיפ שמשתפת סוניה –
אני לקחתי את זה שלב אחד קדימה ,
נוסף על חלוקה לפי מנות של הבשר הטחון,
הכנתי גם באותה שיטה – פילטים של עוף ,כנפיים ופרגיות
ממליצה לשתף עם כל החברים שלכם
זהו טיפ ממש מעולה !!!
אם יש לכם טיפים נוספים במטבח
תוכלו לכתוב כאן למטה בתגובות
תגובה אחת
לא הבנתי את הפילטים של כנפיים ועוף.