עגבניות מוחמצות אתם חייבים לנסות ולהכין

 

שרה וינפלד
מתכון נהדר לחמוצים של בית
עגבניות מוחמצות זה טעים את חייבים לנסות
כמו שמחמיצים מלפפונים
מתכון של מאמא רומניה
אפשר באותה שיטה גם מלפפונים
מאת – שרה וינפלד
המרכיבים-
8 עגבניות ירוקות חזקות(אפשר חצי אדומות )
לחתוך לרבעים
צרור שמיר
2-3  עלי דפנה
9 שיני שום
פלפל חריף לפי הטעם
8 גרגרי פלפל אנגלי
ולכול כוס מים כפית מלח
ההכנה –
לשפוך מים רותחים לצנצנת זכוכית שמיועדת להחמצה.
להתחיל לסדר את המצרכים בתחתית חצי מהגרגרים שמיר ושום ובין לבין את העגבניות .
שוב שמיר שום עלי דפנה למלא עד הסוף להניח מעל שמיר שום.
למלא במים על כל כוס לערבב כפית מלח.
אפשרי לשים גם 2 כפות חומץ ומעט סוכר לאיזון הטעמים .
לסגור היטב ולתת לזה לעמוד בחוץ בקיץ 3-4 ימים .
ו- 5 ל7 ימים בחורף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *