אלה לא בדיוק עוגיות הטחינה מהמתכון הרגיל והפשוט .
יש כאן עוד מרכיב שעושה את ההבדל – קורנפלור בנוסף לקמח.
יוצר רכות מושלמת ועוגייה לא פחות ממושלמתתת
המרכיבים-
120 גר' חמאה /מחמאה/מרגרינה
10 כפות טחינה מלאות
חצי כוס סוכר
2 כוסות קמח
4 כפות קורנפלור
כפית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
ההכנה –
לערבב כל המרכיבים לבצק חלק .
ליצור מהם כדורים קטנים .
לשים במרכז חצי שקד
תנור מחומם על 180 מעלות כ- 18-20 דקות.
העוגיות מתמצקות לאחר קירור
זהירות לא לגעת בהם כשהן חמות.