את הפשטידה הזאת מכינה ב- 5 דקות
מערבבת הכל ויאלה לתנור
לשבת בבוקר זה מוכן !
תבנית 15/20 או פיירקס בינונית
לפזר למעלה ולמרוח תבנית ב- 50 גר' חמאה בקוביות
מאת – רותי צרפתי ארזי
המרכיבים-
חצי חבילה ברוקולי קפואה (או חצי קילו טרי)
3 ביצים
3 כפות קמח גדושות (אפשר כוסמין)
250 גביע גבינה 5 אחוז
חצי גבינה בולגרית 125 גר' מפוררת
150 גרם גבינה צהובה (חצי לתערובת וחצי למעלה)
ההכנה –
את הברוקולי לחתוך לחתיכון קטנות.
לשים בקערה,ו להוסיף את הכל חוץ מחצי מהגבינה הצהובה.
לשמן תבנית עם חמאה .
להעביר לתבנית לפזר קוביות של חמאה ועליה לפזר גבינה צהובה
אפייה 180 חצי שעה.