זיכרונות של ריחות וטעמים מבית אמא – כעכ

Adina Batash

כשגדלים עם זיכרונות של ריחות וטעמים מבית אמא, תמיד יש שאיפה להכין אותם

הכנתי כעכ מבית אמא

מאת – עדינה בטש

בייגלה (כעכ)
המרכיבים-
2 וחצי כוסות קמח תופח או לחילופין קמח רגיל ואבקת אפייה
100 גרם מחמאה / חמאה
חצי כף מלח
רבע כוס שמן
חצי כוס מים פושרים
חצי כוס שומשום
חצי כפית תבלין מאחלב
חצי כפית ינסון
לציפוי: למרוח ביצה ושומשום
ההכנה –
לערבב בקערה את כל המרכיבים לפי הסדר.
עד שהתקבל בצק חלק.
להניח למנוחה חצי שעה במקרר.
ליצור כעכים.
למרוח ביצה ושומשום
לאפות בחום 170 כ 45 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *