אלה אלפחורס נדירים והם נמסים בפה
מאת – Liza Levy
המרכיבים-
500 גרם קורנפלור
1 כוס קמח תופח
1 שקית אפייה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס סוכר
3 ביצים
200 גרם חמאה
ההכנה –
במיקסר לערבב את החמאה+ כוס הסוכר עד שמתקבלת עיסה נפוחה ואוורירית.
להוסיף ביצה אחת כל פעם ולהמשיך לערבב במיקסר.
לאחר מכן לנפות את הקורנפלור וכל פעם לשפוך קצת ולהמשיך לערבב עד שמתקבלת עיסה דביקה.
אח"כ לשפוך את כוס הקמח ושוב לערבב במיקסר ולאחר מכן ביד עם מעט קורנפלור עד שיוצא לכם בצק רך ונעים.
להכניס את הבצק ל10 דקות במקרר לרדד וליצור עיגולים בעובי חצי ס"מ.
לסדר את האלפחורס על נייר אפייה ללא צורך בשימון הנייר ולשים בתנור למשך 7-10 דקות בחום של 175 מעלות
בתאבון
אחר שמתקרר מורחים ריבת חלב ויוצרים סנדויץ, מצפים בקוקוס בצדדים.