הפשטידה הזו טעימה כל כך
קל ופשוט להכין
מאת סמדר כהן
המרכיבים-
250 גרם אטריות רחבות מבושלות
בצל קצוץ
2 ביצים
חצי אריזה גבינה לבנה/קוטג'
גביע שמנת חמוצה
חצי כוס מוצרלה או גבינה צהובה
חצי כוס גבינה בולגרית מפוררת
חופן גבינה צהובה לפיזור למעלה .
פלפל שחור
ההכנה –
לבשל אריות לפי ההוראות
לטגן בצל עם מעט שמן.
לשים הכל בקערה ולערבב טוב.
להעביר ל- 2 אינגליש או תבנית אחת יותר גדולה מרובעת.
לפזר גבינה צהובה מלמעלה.
אפייה 170 מעלות עד שמשחים – 40 דקות אולי יקח יותר .