מתכון לקבב ביתי , את המתכון הזה אתם חייבים להכין – אין טעים יותר מזה

 

איילה מרציאנו

אין על טעם של קבב שמכינים בבית

מה שחשוב לזכור

חייבים בשר עם הרבה שומן !

מאת – איילה מרציאנו

המרכיבים-

קילו בשר עם שומן (ממליצה על צלעות,צאוור,שפונדרה)

2 שיני שום

בצל גדול קצוץ ומטוגן

פטרוזיליה /כוסברה

מלח

פלפל שחור

חצי כוס סודה מוגזת

קצת כמון /בהרט

ההכנה –

לערבב את הכל יחד .

לשים במקרר לשעה.

ליצור קציצות או קבב מוארך.

לשים על המנגל או בגריל של התנור.

עד שנצלה טוב משני הצדדים.

 

מתכון לקבב ביתי , את המתכון הזה אתם חייבים להכין – אין טעים יותר מזה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *