אין על טעם של קבב שמכינים בבית
מה שחשוב לזכור
חייבים בשר עם הרבה שומן !
מאת – איילה מרציאנו
המרכיבים-
קילו בשר עם שומן (ממליצה על צלעות,צאוור,שפונדרה)
2 שיני שום
בצל גדול קצוץ ומטוגן
פטרוזיליה /כוסברה
מלח
פלפל שחור
חצי כוס סודה מוגזת
קצת כמון /בהרט
ההכנה –
לערבב את הכל יחד .
לשים במקרר לשעה.
ליצור קציצות או קבב מוארך.
לשים על המנגל או בגריל של התנור.
עד שנצלה טוב משני הצדדים.
מתכון לקבב ביתי , את המתכון הזה אתם חייבים להכין – אין טעים יותר מזה