מהו הסוד לשניצל קריספי טעים בטירוף

צילום – אושרת שמואל

 

הסוד לשניצל הקריספי והמעלף שלי נחשף

אחר שתכינו פעם אחת לא תכינו יותר בשיטה אחרת

המרכיבים-

קילו חזה עוף או פילה עוף

להכין בלילה –

2 ביצים

כפית חרדל

חצי כפית שום גבישי

כף מיץ לימון

כף סויה /טריאקי

2 כפות קורנפלור

2 כפות קמח

מעט מלח ופלפל שחור

קערה עם –

2 כוסות פירורי לחם

רבע כוס שומשום

כפית שום גבישי

חצי כפית מלח

כפית פפריקה מתוקה

ההכנה –

מנקים את חזה העוף וחותכים לשניצלים.

מערבבים את הבלילה ומכניסים את השניצלים פנימה.

מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.

טובלים את השניצלים מהבלילה לתוך פירורי הלחם.

מהדקים טוב ומעבירים לשמן הרותח.

לאחר שמטוגן היטב מוציאים למסננת .

בתאבון זה נשאר קריספי וטעים!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *