איך להכין לחמניות קטוגניות – ללא קמח – ללא גלוטן

 

מיטל בנימין

לחמניות קטוגניות

ללא גלוטן

לחמניות מעולות לדיאטה קטוגנית

לחולי סכרת ולצליאק

 

המרכיבים-
200 גר' קמח שקדים
200 גר' יוגורט סמיך
חצי כפית א. אפיה
מעט מלח

לזרות שומשום

ההכנה –
בקערה ללוש היטב את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד.

לכדרר לחמניות .

לזרות שומשום מעל .
לאפות ב 180 מעלות עד שמשחים כמו בתמונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *