מתכון לקציצות קופטה טורקיות

שרית קטלן

קציצות בשר עם תפוחי אדמה ברוטב אדום של עגבניות

היישר מטורקיה

סיר לפנים

תרצו להוסיף עוד תבלינים לתערובת הבשר,

תוכלו מה שאהבתם , הטורקים לא מוסיפים.

המרכיבים-

חצי קילו בשר טחון עם שומן כבש

בצל מגורד

2 שיני שום כתוש

מלח

פלפל שחור

רבע כוס מי סודה

לרוטב –

2 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות

בצל

שום כתוש

2 עגבניות מגורדות

2 כפות רסק עגבניות

מלח

פלפל שחור

כפית פפריקה

ההכנה –

נערבב תערובת הבשר הכל יחד

ניצור קציצות בצורת קבב קטנות.

נחמם מחבת עם מעט שמן ונצלה את הקציצות

אחר כך נטגן קצת את תפוחי האדמה .

בסיר נטגן בצל ושום.

נוסיף עגבניות תבלינים ורסק.

בערך כוס מים .

ונסדר קציצות ותפוחי אדמה בתחתית.

בישול 30 דקות ואחר כך עוד כ- 20 דקות בתנור.

לבדוק מים ואם יש צורך תוסיפו קצת. במהלך הבישול.

צילום – שרית קטלן

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *