קציצות בשר עם תפוחי אדמה ברוטב אדום של עגבניות
היישר מטורקיה
סיר לפנים
תרצו להוסיף עוד תבלינים לתערובת הבשר,
תוכלו מה שאהבתם , הטורקים לא מוסיפים.
המרכיבים-
חצי קילו בשר טחון עם שומן כבש
בצל מגורד
2 שיני שום כתוש
מלח
פלפל שחור
רבע כוס מי סודה
לרוטב –
2 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות
בצל
שום כתוש
2 עגבניות מגורדות
2 כפות רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
כפית פפריקה
ההכנה –
נערבב תערובת הבשר הכל יחד
ניצור קציצות בצורת קבב קטנות.
נחמם מחבת עם מעט שמן ונצלה את הקציצות
אחר כך נטגן קצת את תפוחי האדמה .
בסיר נטגן בצל ושום.
נוסיף עגבניות תבלינים ורסק.
בערך כוס מים .
ונסדר קציצות ותפוחי אדמה בתחתית.
בישול 30 דקות ואחר כך עוד כ- 20 דקות בתנור.
לבדוק מים ואם יש צורך תוסיפו קצת. במהלך הבישול.