עוגת תפוחים עשירה עם קינמוןבמיוחד מתאימה לחגים
תבנית 24-26
המרכיבים-
4 ביצים
3 תפוחי עץ זהובים קלופים וחתוכים לקוביות
קליפת לימון מגורדת
3/4 כוס סוכר
חצי כוס דבש(סילאן או סוכר חום)
כפית גדושה קינמון
קצת ציפורן
קמצוץ מלח
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
רבע כוס תה או קפה או מיץ תפוזים
פירורים למעלה – לערבב ולפורר
50 גר' חמאה או מרגרינה
3 כפות סוכר
חצי כוס קמח +2 כפות קמח שקדים
ההכנה –
נקציף את הביצים במיקסר עם הסוכר.
לאחר שהקצף תפוח נוריד את מהירות המיקסר.
נוסיף בהדרגה שמן, תה(או קפה או מיץ)
דבש, תבלינים ובסוף את הקמח.
נערבב רק שהתערובת תהיה חלקה.
נערבב לתוך התערובת את התפוחים.
נעביר לתבנית .
נפזר פירורים למעלה .
אפייה 170 מעלות שעה .
תגובה אחת
מה זה פרורים פרורי לחם?