תמיד רציתם לדעת איך להפסיק לדמוע כשאתם חותכים בצל ?
אז הפטנט הוא ממש ממש פשוט
את שקית הבצל שאתם קונים בסופר, או אצל הירקן
פשוט – מכניסים למקרר .
לאחר כמה שעות הקסם כבר עובד.
כשהבצל יוצא קר מהמקרר ,
לעולם לא יביא אתכם למצב של דמעות ,כשאתם פורסים או קוצצים אותו.
נסו ולא תצטערו.
מלבד זאת, הבצל נשמר מצוין במקרר , לא מתקלקל ולא מגדל שורשים.
אהבתם?
ספרו לחברים ובואו לעקוב אחרינו
3 תגובות
תודה על הטיפ עם הבצל
אבל אתתפוחי. אדמה אסור להכניס למקרר!!
השארתם במקרר עלולה להגביר את הסיכון לסרטן. למה? בקצרה – הטמפרטורה הקרה של מקרר יכולה להמיר את העמילן בתפוחי אדמה לסוכר, לאחר מכן, כאשר אתם אופים או מטגנים את תפוחי האדמה בטמפרטורה של מעל 120 מעלות, הסוכרים הללו מתחברים עם חומצת האמינו "אספרגין" ומייצרים חומר כימי בשם אקרילאמיד, על פי האגודה האמריקנית לסרטן.
טוב לדעת ולהחכים – תודה !
שיטה נוספת להניח על קרש החיתוך נייר סופג ועליו לחתוך את הבצל. כל הנוזלים נספגים בנייר ומונע דמעות