מתכון מעורב ירושלמי אסלי כמו בשוק בירושלים
איך מכינים כזה ?
המרכיבים –
3 בצלים פרוסים
חצי קילו חזה עוף או פרגיות או שווארמה הודו
לפרוס לפרוסות
רבע קילו כבד עוף
רבע קילו לבבות עוף
כפית בהרט
חצי כפית כמון
מעט אגוז מוסקט
כפית כורכום או תבלין שווארמה
שמן זית
ההכנה –
עדיפות להכין על פלנצ'ה
או מחבת גדולה מטפלון עם תחתית עבה .
נערבב בשרים עם תבלינים.
נצלה את הבצלים ונטגן עם שמן זית עד לקירמול.
נוציא נצרוב עם שמן זית את העוף .
אחר כך כבדים ולבבות
נקפיץ כל הזמן .
נוסיף חזרה את הבצל ונערבב יחד על הפלנצ'ה.
נגיש בפיתה עם טחינה, סלטים תוספות.
בתאבון