מהו הסוד לאסאדו בתנור מתפרק מהעצם
התשובה בישול ארוך בתנור
10 שעות בטמפרטורה 100 מעלות
המרכיבים –
2 קילו אסאדו מומלץ עם עצם
4 בצלים אדומים או לבנים
ראש שום חצוי
טימין יבש או טרי
רוזמרין 2 ענפים
פלפל שחור
מלח
רבע כוס דבש
תפוחי אדמה
בטטה
ההכנה –
מתבלים את הבשר במלח דבש ופלפל שחור.
מסדרים בתבנית קצת שמן זית ,בצל חתוך לרבעים, שום ואת הבשר.
צולים על הגז כמה דקות .מוסיפים בטטה ,תפוחי אדמה ותימין .
מוסיפים כשתי כוסות מים רותחים.
מכסים בנייר אפייה ובמכסה של הסיר .
מכניסים לתנור
10 שעות על 100 מעלות.