הסוד לאסאדו בתנור שמתפרק מהעצם

צילום אורנה כהן

מהו הסוד לאסאדו בתנור מתפרק מהעצם

התשובה בישול ארוך בתנור

10 שעות בטמפרטורה 100 מעלות

המרכיבים

2 קילו אסאדו מומלץ עם עצם

4 בצלים אדומים או לבנים

ראש שום חצוי

טימין יבש או טרי

רוזמרין 2 ענפים

פלפל שחור

מלח

רבע כוס דבש

תפוחי אדמה

בטטה

ההכנה

מתבלים את הבשר במלח דבש ופלפל שחור.

מסדרים בתבנית קצת שמן זית ,בצל חתוך לרבעים, שום ואת הבשר.

צולים על הגז כמה דקות .מוסיפים בטטה ,תפוחי אדמה ותימין .

מוסיפים כשתי כוסות מים רותחים.

מכסים בנייר אפייה ובמכסה של הסיר .

מכניסים לתנור

10 שעות על 100 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *