כל הטיפים להכנת לחמניות דבש הכי מושלמות שיש

מלי מאירוב

הטיפים של מלי מאירוב האלופה

 

טיפים ללחמניות המתוקות: שאתם מניחים בתבנית לאחר קליעה לא לעשות רווחים מקסימום סנטים.. לאחר התפיחה הם צריכות להיות צמודות וככה יותר אוורירי.. הקורנפלור לא חובה אפשר גם בלי..מי שמתפיח בחוץ .. לשים כף וחצי שמרים ולא שתיים כמו שרשום..ולהתפיח 45 דקות בלבד..כי חם שלא יחמיץ..רצוי להוסיף 2 כפות דבש לבצק.. לאחר הקליעה ..לכסות ולאחר חצי שעה להבריש את החלות לחכות חצי שעה ולהבריש שוב זה יתן את הצבע העמוק .. ניתן לאפות טורבו מדף שני מלמטה 20 דקות בערך 180 מעלות.. ניתן במקום 2 חלמונים .. לערבב 2 ביצים עם 2 כפות מים ..רבע כפית מלח ו 2 כפיות סוכר .. תשקיעו בהברשה בעדינות 💜

לחמניות מתוקות וטיפים מלי מאירוב

המרכיבים

קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים או שמרית שקית

כוס סוכר אפשר להוריד רבע כוס ולהוסיף דבש במקום

כך וחצי קורנפלור

חצי כוס שמן

2 כוסות מים

כף מלח

ציפוי

2 חלמונים

כפית סוכר

כך מים

ההכנה

בקערה נשים קילו קמח .. 2 כפות שמרים יבשים או שקית שמרית.. וכוס סוכר ונערבב היטב ..נוסיף כף וחצי קורנפלור ונערבב..נוסיף חצי כוס שמן ו 2 כוסות מים ונתחיל ללוש 3 דקות ונוסיף כף מלח ..

ללוש ולהוסיף מים בטיפות במידת הצורך..

לא בבת אחת לוקח זמן למיקסר לאסוף את הקמח ובהתחלה הוא נראה יבש הבצק.. ללוש עד שהבצק חלק לפחות עשר דקות.. לשמן קערה עם כף שמן .. לעשות מהבצק כדור יפה וחלק ולהניח בקערה

ולשמן בלטיפה מעליו.. ולכסות בנילון נצמד ..בשלב זה ניתן להכניס למקרר עד לילה או להשאיר בחוץ שעה .. לחלק את הבצק ל 16 כדורים או ל 100 גרם כל כדור ולהניח על משטח טיפה משומן

ולכסות במגבת לרבע שעה .

על משטח משומן נרדד עם מערוך כל כדור נגלגל לרולדה ונניח בצד

ואז נאריך את הרולדה לנחש ונקלע שבלול ונניח בתבנית ונכסה לשעה וחצי .

נבריש ב 2 חלמונים עם כפית סוכר וכפית מים . ונאפה בתנור מחומם 190 מעלות חום עליון תחתון ולא טורבו..מדף שני מלמטה .. בערך 20 דקות או עד הצבע המקובל

נוציא מהתנור נתיז ספריי שמן ונכסה במגבת .. המתכון בכוס מדידה או חד פעמי חם של 250 מלי 💖

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *