תבנית דגים לחג ולשבת
מאת – תקוה סיסי
המרכיבים-
דגי אמנון טריים חתוכים לפרוסות או כל דג אחר בורי/דניס
5 עגבניות חתוכות לרבעים
2 גמבה חתוכה
חופן עגבניות שרי
ראש שום לקלף שלמים
לערבב חצי כוס שמן עם כף פפריקה מתוקה
אפשר לשים גם פלפל חריף
מלח
פלפל שחור
ההכנה –
לסדר את הדגים בתבנית.
מסביב את העגבניות והפלפלים ולפזר שיני שום.
לערבב שמן עם תבלינים ולשפוך מעל הדגים. כוס מים.
להכניס לתנור 200 מעלות למחצית השעה
לפזר ירק ביציאה – כוסברה או פטרוזיליה