פלפל קלוי ממולא – זה חגיגה

סיגלית עמגר

פלפל קלוי ממולא זה חגיגה

מאת סיגלית עמגר 

המרכיבים-

פלפל אדום ארוך מתוק

או גמבה

לבשר-

חצי קילו בשר טחון

בצל מגורד

כוסברה /פטרוזיליה

3 כפות פירורי לחם/קמח מצה

שליש כוס שמן

חצי כוס מים

חצי כפית ראס אל חנות -בהרט

כף פפריקה

כפית פלפל לבן/שחור

מלח

לרוטב-

2 בצלים

פלפל מלח

קורט בהרט

כפית פפריקה

כוסברה קצוצה

אופן ההכנה –

מכינים הסיר עם הרוטב –

מטגנים בצל מוסיפים את התבלינים וכוס מים.

לשרוף את הפלפלים בקלייה בגריל של התנור. לקלף,

לפתוח ולנקות מהגרעינים.

מערבבים את המרכיבים של מלית הבשר.

מניחים על כל פלפל בחלק הרחב קציצה מהבשר.

מגלגלים ושמים בסיר מסדרים מסביב. ממלאים מים בגובה הפלפלים.

מבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים אש נמוכה מכוסה במכסה.

בתאבון

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *