מאכל חגיגי- פסטייהעלי סיגר
עוף חתוך חתוך שקדים אגוזים קינמון ועוד
תכינו חג שמח
מאחלת לכם – ויויאן פרחי ביטון משתפת מתכון
המרכיבים-
עלי סיגר / או פילו לחתוך לקוביות
עוף שלם
150 גר שקדים קצוצים
150 גר' אגוזים קצוצים
150 גר' צימוקים
בצל גדול
מעט דבש
מעט קינמון
פלפל שחור
מעט מלח
ההכנה –
לבשל את העוף עם מים ומלח עד שהוא רך.
לאחר קירור לפורר אותו לחתיכות ללא העצמות
לטגן בצל טוב טוב בשמן.
להוסיף לעוף המפורר.
להוסיף את שאר המרכיבים לערבב טוב.
לקחת עלי סיגר למרוח בשמן , ולשים בתבניות אישיות על הקרקעית ומסביב להשאיר שוליים
אפשר גם להשתמש בעלי פילו.
לשים כמות מילוי ולסגר את השוליים אפשר להיעזר בקיסם.
למרוח שמן
אפייה 180 מעלות עד ששחום
בהגשה
מזלפים את הדבש מלמעלה