עוף פצצה במתיקות מעודנת
עם בטטה בצל ותפוא מדהיםםם!!
מתכון של נוע אלוני
מממש ממליצה בסיר רוסטר!! או כל סיר טוב שיש לך שמיועד לתנור..
ללא מכסה
המרכיבים-
חלקי עוף כמספר הסועדים
שמן זית
4 תפוחי אדמה
בטטה גדולה חתוכה
כף פפריקה
כף גריל עוף
פלפל שחור
מלח
מים
3 כפות טריאקי או דבש
ההכנה –
לתבל את חלקי העוף בכל התבלינים.
לסדר בסיר את חלקי העוף, תפו"א בטטה ובצל לפרוסות
לזלף שמן זית בנדיבות לערבב יחד הכל .
מכסים את הסיר
אפייה
להתחיל ב160 חום נמוך על תנור ולאט לאט לעלות 180 לקראת הסוף שוב ולהוריד ולפתוח את המכסה להשחמה.
אם תראו שצריך מים תוסיפו
בהצלחה