העוגה הזו ממכרת לחלוטין – עוגת השוקולד הטובה בעולם !

נופר אהרון

 

זאת אחת הטעימות שהכנתי בחיים

עוגת שוקולד קסם

מאת נופר אהרון

עפ"י מתכון של תבשילים וחלומות

המרכיבים-

4 ביצים

כוס וחצי סוכר (במתכון כתוב 2 כוסות)

2 כוסות קמח תופח

שקית אבקת אפייה

2 כוסות חלב חם

חצי כוס שוקולית אבקה

חצי כוס קקאו

שקית סוכר וניל

כוס שמן

לקרם-

200 גר' שוקולד מריר

אריזה שמנת מתוקה 38%

אופים בתבנית מלבנית 25/30

ההכנה –

מערבבים ביד או בקערת המיקסר – סוכר, קמח,

אבקת אפייה, שוקולית. קקאו, מוסיפים ביצים וחלב.

מערבלים ומוסיפים את השמן בזרם דק.

מעבירים לתבנית ואופים 45 דקות 180 מעלות.

קרם שוקולד –

מחממים שמנת לסף רתיחה.

שמים 150 גר' מהשוקולד ומערבבים לקרם חלק.

יוצקים חצי מכמות הקרם לקערה קטנה .

למה שנשאר בקלחת מוסיפים את 50 גר' השוקולד הנותר מערבבים עד שנמס- אפשר לחמם עוד קצת.

את הקרם בקערה יוצקים מעל העוגה החמה שיוצאת מהתנור – לחורר עם קיסם לפני שיוצקים את הקרם.

לאחר 10 דקות יוצקים את הקרם השני שנשאר בקלחת .

אמא'לה איזה עוגה לא טעמתם יותר טעימה מזו

 

 

14 תגובות

  1. עוגה עם שמן זו לא העוגה הכי טובה בעולם, אלא עוגה עם טעם דומיננטי ודוחה של שמן.
    מרוב שהמתכון הזה מועתק מליון פעם, כנראה שאנשים שכחו שיש חמאה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *